Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van clienten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Ooglidcorrectie Den Helder was eerder aangesloten bij een andere organisatie. Onder die naam hebben we vele reviews verzameld met een gemiddelde waardering van 9,3. Vanaf maart 2020 verzamelen we onafhankelijke reviews onder de nieuwe naam Ooglidcorrectie Den Helder. De reviews hieronder vanaf 24 maart 2020 zijn op die manier verkregen. De waardering en het aantal beoordelingen hiernaast hebben betrekking op de reviews vanaf die datum.

10

Geweldig

Ik heb een goede intake gehad waarin mij alles duidelijk is uitgelegd. Ik heb na de intake meteen de afspraak gemaakt om de correctie uit te laten voeren. Tijdens de ingreep werd verteld wat de arts precies ging doen, wat ik als heel prettig heb ervaren. De genezing ging super snel. Tis echt prachtig geworden.

06/08/2020

Marja, Den Helder

10

Snelle behandeling met super resultaat

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Behandeling was in een ontspannen sfeer. Resultaat super.

06/08/2020

Jessica, Den Helder

10

Prima, behandeling viel mee

Rustig en vakkundig. Het eindresultast ben ik tevreden over alhoewel het genezingsproces langzaam verloopt en ik nog steeds wat gezwollen oogleden heb. Maar het is verder keurig!

04/08/2020

Marjolein, Den Helder

10

Wat een verschil!

Duidelijke uitleg. Prettige sfeer. Mooi resultaat en zeer tevreden. Spijt dat ik het niet eerder heb laten uitvoeren.

04/08/2020

N. Jongman, Den Helder

8

Zeer tevreden over het verloop en het resultaat

Duidelijk voortraject waarin al je vragen worden beantwoord. Dag van behandeling wel wat gespannen, maar je wordt goed opgevangen voor en tijdens de behandeling. Achteraf is het natuurlijk een ingreep van niks. Ik ben zeer tevreden over het resultaat tot nu toe na 5 weken. Het geneest zeer snel, dit had ik niet verwacht.

25/06/2020

Patrick, Waarland

9

Goede behandeling

Je werd goed op je gemak gesteld.

22/06/2020

Marijke, Den Helder

10

Super

Ik heb het ervaren als een uitstekende ingreep voor mij fijne sfeer,uitleg goed en resultaat geweldig

20/06/2020

Sabine, Den Helder

10

Ik voelde me erg op mijn gemak, zeer kundig, ik ben zo blij met het resultaat!!

Eigenlijk vanaf de intake voelde het zeer prettig. Voorlichtings gesprek duidelijk. De ingreep viel me echt mee, dr vd Berg stelde me op mijn gemak, en eigenlijk geen pijn gehad. Ik ben zo blij met het resultaat!!

18/06/2020

Chantal, Den Helder

8

Goeie intake en relaxte behandeling

De intake gaf een goed gevoel en de behandeling werd zeer ontspannen ervaren, mede dankzij de amicale verstandhouding tussen arts, assistente en patiënt.

18/06/2020

Dolf, Julianadorp

10

Op advies van de dermatoloog tegen allergische reactie rondom de ogen

Het was een prettig ontvangst en een ontspannen team. Met name de menselijke sfeer, de dokter is ook maar een gewoon mens die in een bandje speelt en een leven heeft naast zijn beroep. Ik ben altijd heel alert op gedrag van de dokter naar zijn assistente en dat was gewoon gelijkwaardig. De ingreep viel mij wel wat tegen omdat de verdoving niet helemaal ingewerkt was.

22/04/2020

Elly C. Mooij, Den Helder

 

©2020 Ooglidcorrectie Den Helder