Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Ooglidcorrectie Den Helder was eerder aangesloten bij een andere organisatie. Onder die naam hebben we vele reviews verzameld met een gemiddelde waardering van 9,3. Vanaf maart 2020 verzamelen we onafhankelijke reviews onder de nieuwe naam Ooglidcorrectie Den Helder. De reviews hieronder vanaf 24 maart 2020 zijn op die manier verkregen. De waardering en het aantal beoordelingen hiernaast hebben betrekking op de reviews vanaf die datum.

10

Erg tevreden

Ik ben super tevreden! Ik werd goed geholpen en gerust gesteld. Alles is goed gegaan, en ben nu al erg tevreden met het resultaat (eind resultaat is pas na 3 maanden, maar zo ver zijn we nog niet). Mocht je willen weten hoe het genezings proces verliep, dan kunt u dit zien op mijn youtube kanaal https://m.youtube.com/watch?v=IwlY9uNEyWQ

05/03/2021

S, Den Helder

9

Zeer goed

Goede communicatie, voelt vertrouwd.

01/03/2021

Lydia, Noord-Scharwoude

10

Prima uitleg vooraf en ontspannen sfeer tijdens de ingreep

Tijdens het intake gesprek krijg je al het gevoel in vertrouwde en kundig handen te zijn. De ingreep zelf is me 100% meegevallen. Zowel Dr. van den Berg als zijn assistente stellen je op je gemak. De verdovingsprikjes en een week later het verwijderen van de hechtingen waren het gevoeligst. Wel hele blauwe en dikke ogen na de ingreep. Dat is inmiddels al behoorlijk weggetrokken. Nu nog kleine donker streepjes zichtbaar maar ook dat trekt op den duur wel weg.

28/02/2021

Ineke, Wieringerwerf

8

Fijne arts en assistente

Alhoewel ik door arts en assistente heel vakkundig ben geholpen en zij mijn zenuwen konden wegnemen, is de nasleep van deze ingreep zeker iets wat niet onderschat moet worden. Het is een operatie en niet iets van dat doe ik even. Herstel kost tijd en na 4 weken is het nog trekkerig en rood ondanks consequent smeren met Hansaplast wondzalf. Neem ruim de tijd voor het eindresultaat dan valt het altijd mee. Ik kan niet wachten mijn nieuwe look in de spiegel te zien.

22/02/2021

Tanja van den Berg, Heerhugowaard

8

Prima ontvangen, blij met het resultaat

Goede uitleg bij intake. Goed opgevangen tijdens de behandeling, en gerustgesteld. Blij met het resultaat.

22/02/2021

Marie Hartog, Julianadorp

10

Zo blij dat ik het heb laten doen

Viel alles mee. En resultaat is schitterend. Eerste week met tranen gelopen omdat er zoveel licht in m’n ogen kwam. Geen vermoeide blik meer en gelukkig ook geen verwonderde blik. Ziet er heel natuurlijk uit.

21/02/2021

Pia Aaldring, Van Ewijcksluis

7

Goed

Ik zag er tegen op maar het is me mee gevallen.

21/02/2021

Annie Blaauwbroek, Den Helder

9

Goede voorlichting en prettige sfeer tijdens de ingreep

Op de website had ik al veel gelezen, de intake was erg duidelijk. De ingreep viel mij op zich mee, alleen de verdoving geeft wat venijnige prikjes, maar dat was bekend. Vanaf de dag erna heb ik geen paracetamol meer gebruikt, alleen mijn ogen waren wel rood en gezwollen. 's Morgens erg veel 'slaap' korsten, het leek wel of Klaas Vaak een emmer had geleegd. Ik heb veel met diepvriesdoperwtjes gekoeld, dat was prettig. Toen de hechtingen eruit gingen, was dat zo gebeurd. Het resultaat is op zich goed, alleen zijn mijn oogleden nog wat rood en voelen soms nog wat zwaar aan. Ik begreep echter dat het eindresultaat pas na een paar maanden helemaal zichtbaar is. Het doel voor mij om de de flappen aan de zijkant (waar ik last van had) kwijt te raken is bereikt, ik ben tevreden.

15/02/2021

Jo Aggenbach, Den Helder

10

Geweldig

Duidelijke uitleg over de behandeling en ook tijdens de behandeling. Ik ben super tevreden over het resultaat, blij dat ik deze stap gezet heb.

21/01/2021

Jacqueline, Julianadorp

10

Perfect

Een veel opener gezicht en van iedereen krijg ik een compliment dat ik er zo goed ziet zonder iets vertelt te hebben over de ooglidcorrectie.

19/01/2021

Margriet Jonkergouw, Julianadorp

10

Goed en vriendelijk geholpen

Als het ooit nog eens nodig zou zijn, zou ik weer graag door deze vriendelijke en, Begripvolle mensen geholpen willen worden. Ben altijd erg nerveus maar, ze hebben mij erg gerust gesteld.

14/01/2021

Christina Haverhoek, Waarland

10

Had ik jaren eerder moeten doen

Ik ben op een hele relaxte en professionele wijze behandeld. Vooraf een goede voorlichting gehad en de ooglidcorrectie is prima verlopen. Een weekje met blauwe ogen gelopen, maar daarna knapte het zienderogen op. Heel blij dat ik het heb laten doen. Kijk weer met een frisse blik de wereld in.

14/01/2021

Monique, Den Helder

9

Alles is vlot en snel gegaan

De uitleg over wat er ging gebeuren was rustig heel fijn.

14/01/2021

Lisa, Den Helder

9

Zeer professioneel en vaardig en aardig

Rene is echt een kunstenaar, hij geniet echt van zijn werk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het zag er na de ingreep best eng uit, een beetje een rommeltje leek het wel. Maar nu een paar maanden verder ben ik heel blij met het resultaat. Wat ik niet wist is dat de oogleden rood van kleur blijven. Ik vind dat juist mooi want het is nu net of ik oogschaduw op heb.. Dank je wel Rene en assistente

10/01/2021

Yvonne Zoetelief, Schagen

10

'k Zou het zo wéér doen

Na een afspraak gemaakt te hebben, ben ik voor een (intake-)gesprek geweest. Dat was heel fijn, de hele gang van zaken werd rustig uitgelegd en ja, ik kreeg ook antwoord op al mijn vragen. Voor de operatie vertelde ik dat ik toch wel wat nerveus was, daaraan ging dr. Van den Berg niet aan voorbij. Ik werd op m'n gemak gesteld en we hebben met z'n drieën, de assistente telt óók mee!, een fijn gesprek gehad. Het werk ging 'gewoon' door. En het resultaat is nu, na een aantal weken, prima geworden. Ik ben blij dat ik informatie kreeg van iemand die me vertelde dat je voor ooglid correctie niet naar het ziekenhuis hoeft te gaan. Ik kan, zonder aarzelen, deze arts van harte aanbevelen.

03/01/2021

Atie, Den Helder

 

©2020 Ooglidcorrectie Den Helder