Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

10

Zeer tevreden

Ik heb lang getwijfeld maar ben er uiteindelijk toch voor gegaan. Blij dat ik het heb laten doen. De intake was duidelijk. De behandeling is erg meegevallen, op de verdoving na, maar dat is bekend. De ingreep gebeurt in een ontspannen sfeer. René vertelt steeds wat hij gaat doen. Daarnaast is er ook tijd om even te praten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan René en zijn assistente zeker aanbevelen.

10/07/2022

Gea, Den Helder

10

Heel tevreden!!

Ik vond het best spannend maar het is me zeker meegevallen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, de radio staat aan en je kletst over van alles tijdens de behandeling waardoor je je op je gemak voelt. Bij mij deed alleen de verdoving wat zeer. Maar voor de rest heb ik niets gevoeld. Ik ben 1 week van tevoren begonnen met arnica druppels 3x maal daags bij de maaltijd innemen. En hierdoor had ik maar weinig last van blauwe plekken om mijn ogen. Heb een paar dagen echt goed gekoeld met doperwten uit de vriezer. Al vrij snel zag je er bijna niets meer van en heb ik echt een hele mooie natuurlijke open blik. Nu denk ik echt, had ik het maar eerder gedaan!!

08/07/2022

Mirella, Den Helder

9

Super blij met het resultaat!

Niet langer twijfelen, gewoon doen! Op de verdovingsprikjes na (die zijn echt niet fijn) heb ik geen pijn gehad, niet tijdens en ook niet na de operatie. Geen vermoeide blik meer en ‘zware’ oogleden. Het is nu 6 weken geleden en de littekens zijn al aardig weggetrokken. Alleen m’n oogleden zijn nog een beetje paars, maar dat trekt vast nog wel weg. Het is een hele fijne praktijk met vriendelijke medewerkers en ik voelde me erg op m’n gemak. Echt een aanrader!

23/06/2022

Claudia, Heemskerk

10

Erg blij dat ik de ingreep hier heb laten doen. Resultaat ook erg mooi.

De ingreep zelf viel mij enorm mee. Dit komt mede door de fijne begeleiding. De 24 uur erna had ik onderschat. Ook kleine bloeding gehad. Dit kwam voornamelijk door de strakheid van de koelbril. Hierna ook doperwtjes gebruikt, wat een stuk aangenamer was. Ondanks de arnica en het koelen werd ik bont en blauw. Dat gebeurt bij de één wel en de ander niet....... Ik behoor dus tot de eerste groep. Het duurde bij mij wel zeker een dag of 14 voordat alle blauwe/gele plekken waren verdwenen. Maar ach.... het resultaat daarna was prachtig. Ik ben erg blij, dat ik de stap heb genomen en kan het iedereen aanraden.

22/06/2022

Anja, Den Helder

10

Prima

Helemaal prima gegaan.

21/06/2022

Natascha Beens, Den Helder

9

Goed werk in een relaxte sfeer

Zowel het voortraject, behandeling en de nazorg heb ik als plezierig en professioneel ervaren. De verwachtingen en resultaten tot nu zijn zoals voorspeld en mijn klacht is verholpen. De nu nog resterende roodheid van de oogleden zal dus ook nog wel verder wegtrekken in de komende tijd.

30/05/2022

Jack, Heemskerk

10

Super fijne ervaring, met mooi resultaat!

Hele fijne arts en assistente! Ben heel tevreden over alles!

29/05/2022

B., Den Burg

10

Blij met het resultaat

Ondanks mijn grote angst voor deze ingreep heb ik het dankzij jullie goed kunnen doorstaan. Ik ben blij met het resultaat en het viel achteraf erg mee.

29/05/2022

Janneke, Den Helder

8

Goed contact en prettige manier van werken

Sinds de ooglidcorrectie ben ik van de hoofdpijn in mijn voorhoofd af. Een dag werken gaat nu zonder hoofdpijn en daar ben ik erg blij mee. Het contact met Rene en zijn team was erg prettig en ontspannen. Fijne sfeer in de praktijk en de tijdens de operatie hebben we gezellig gekletst. Het resultaat is super. Top. Een verbeterpuntje is dat ik meer uitgebreide informatie (digitaal of op papier) had willen hebben over wat er zou kunnen gebeuren na de operatie en wat je dan kunt doen. Van tevoren denk je hier wel over na en je vragen kan je zeker stellen. Maar eenmaal thuis op de bank met de symptomen had iets meer informatie na kunnen lezen prettig geweest.

Noot van het team: dank, we gaan de nazorg informatie naar aanleiding van je feedback wat uitbreiden!

11/05/2022

Meriam, Tuitjenhorn

10

Super blij mee!

Ik heb lang getwijfeld of ik een ooglidcorrectie zou laten doen en ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik het niet eerder heb gedaan. Zo veel complimenten van mijn omgeving! Ingreep was, op de prikjes na die je echt wel voelt, prima te doen en de arts en assistente waren heel vriendelijk en stelden me op mijn gemak. Littekens trekken nog wat, nu 6 weken na de ingreep, maar het ziet er allemaal heel mooi uit. Heel blij dat ik de stap genomen heb.

07/05/2022

Debbie, Julianadorp

6

Voor mij geen prettige ervaring

Fijne arts die je op je gemak stelt. Ik heb alleen veel pijn gehad tijdens de ingreep wat niet hoort. Na 2 maanden nog lelijke ooghoeken en een lelijk litteken boven mijn rechteroog waarvan ik hoop dat dat nog goedkomt. Verder ziet het er wel mooi uit.

06/05/2022

Alexandra, Julianadorp

9

Zicht verminderde

Tegen de avond werd mijn zicht slechter. Mijn ogen vielen als het ware dicht. Heel vermoeide ogen.

04/05/2022

Daan, Den Helder

9

Uitstekend

Prettige intake, ontspannen sfeer tijdens de ingreep. Kundig! Mooi resultaat.

03/05/2022

Sandra Langelaan, Breezand

10

Het is precies gegaan zo als het is uitgelegd

De correctie is precies zoals het is uit gelegd. De verdoving injectie was het meest pijnlijk, daarna geen pijn meer. Er was een gemoedelijke sfeer onder de behandeling. Af en toe werd gevraagd of alles goed ging. Ik ging na de behandeling gerust naar huis. Nogmaals dank voor het mooie resultaat.

03/05/2022

Karin van Muiswinkel, Julianadorp

8

Prima

Toegankelijke manier van werken. Wordt ook duidelijk aangegeven dat de definitieve blik na 3 maanden is.

02/05/2022

Johan, 't Zand