top of page
Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

Ervaringen: Welkom

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

10

Prima

Prima vlot behandeld ik heb geen negatieve opmerkingen.

20/03/2024

J. Ottes, Middenmeer

10

Had het veel eerder moeten doen!

De behandeling was zo gebeurd en was totaal pijnloos. Er word duidelijk verteld en uitgelegd wat ze gaan doen. De verdovingen voel je wel even, maar daarna is het volledig pijnloos. Wat ben ik blij met het resultaat! Bij mij is er uiteindelijk 2 cm weggehaald en dat was echt wel nodig. Ik zie er weer uitgerust uit en geen last meer van hoofdpijn en kan weer beter zien. Het is wel een tijdje dik en blauw geweest, maar het resultaat mag er zijn. Super blij mee!

20/03/2024

Marjolein, Den Helder

8

Goed gelukt blij mee

Werd op m'n gemak gesteld verdoving viel 100 % mee en daar zag ik toch het meest tegenop Het was heel relaxed zou het zo weer doen.

12/02/2024

Gré, Den Helder

10

Zeer tevreden

Zeer persoonlijke benadering en goede uitleg vooraf geen klachten nadien.

12/02/2024

Anneke, Den Helder

8

Goed

De verdoving prikjes waren wat gemeen maar van de rest is het allemaal goed verlopen na de ingreep helemaal geen pijn wel dikke ogen maar dat is na een paar weken over alleen boven mijn ogen is het rood moet na verloop over gaan is mijn verteld maar de ingreep is een eitje als er wat is of het voelt niet goed kan je bellen dat is geen probleem had veel hoofd pijn dat is zover weg en de druk en vermoeide ogen heb ik niet meer

11/02/2024

Gea, Den Helder

10

Super blij mee

Hele vriendelijke en kundige huisarts samen met zijn assistente stellen ze je erg op je gemak De ingreep viel me echt reuze mee alleen vond ik zelf de verdoving erg pijnlijk maar dat was ik na een min of 10 alweer vergeten... De genezing ging ook erg goed en ben echt heel blij dat ik het gedaan heb. Wat een verandering en nagenoeg geen zware ogen en hoofdpijn meer. Zou het zo weer doen !!

02/01/2024

Jolanda Dieben, Slootdorp

10

Uitstekend

Alles goed uitgelegd en op mijn gemak gesteld. Tijdens de operatie kan je gewoon praten, dus ook nog gezellig. Eindresultaat perfect !

31/12/2023

Monique, Den Helder

8

Goed

Zeer persoonlijk.

31/12/2023

André, Den Helder

8

Goede voorbereiding gehad

Heel blij dat ik de ooglidcorrectie bij dokter van der Berg heb laten doen. Geen hoofdpijn en zwaar gevoel in mijn voorhoofd meer. Ook de vermoeide blik is weg. Bij het intake gesprek word alles duidelijk uitgelegd. Je wordt op je gemak gesteld en hij verteld je wat hij gaat doen. Het herstel duurde wat langer dan ik gehoopt had, ze zijn ook nog wat rood van kleur maar ik heb er vertrouwen in dat ook dat helemaal goed komt. Ik ben er heel erg blij mee

21/11/2023

Lia, Den Helder

10

Kundige arts, super blij met resultaat

Tussen mijn aanmelding en operatie zaten 6 dagen. Super snel in mijn geval, geen tijd van twijfel gehad. Operatie is mij zo erg meegevallen, er werd ook heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Er werden leuke gesprekken gevoerd, ik lag dan ook helemaal ontspannen op de operatie stoel. Zeer vriendelijke arts en assistente. Het genezing proces liep voorspoedig, weinig verkleuringen rond mijn ogen. Nu een frisse blik/uitstraling… ben er zo blij mee. Echt geen moment spijt gehad om het bij René v/d Berg te laten doen. Bedankt voor het mooie resultaat.

20/11/2023

Bianca, Den Helder

7

Goed geholpen

Prima

20/12/2023

Jos, Julianadorp

8

Zeer positief!

Ik heb mijn ooglidcorrectie als zeer positief ervaren. De zorg tijdens en na de ingreep was zeer professioneel.

20/11/2023

Linda, Julianadorp

8

Duidelijke en eerlijke voorlichting vooraf met een mooi resultaat achteraf

Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het zware gevoel in mijn voorhoofd is verdwenen en ik zie er een stuk minder vermoeid uit. Wel duurt het herstel langer dan gehoopt maar ook dat komt goed.

19/11/2023

Rob, Den Helder

9

Prima

Goede uitleg en een hele fijne behandeling.

19/11/2023

Maartje, Den Helder

10

Helemaal top!

Ik ging voor informatie voor een ooglidcorrectie. Bij mij was dit wel nodig ivm klachten. Een week later lag ik op de operatietafel. Dat ging best snel!! Ik was alleen een beetje zenuwachtig voor de prikjes. Alles is me heel erg meegevallen. Weinig pijn gehad en het was helemaal niet blauw. Wel een beetje zwelling onder m'n ogen. Maar dat was ook snel weer over. Je wordt heel vriendelijk geholpen door dr vd Berg en assistente en ze vertellen alles wat ze gaan doen. Erg laagdrempelig en ik zou het iedereen aanbevelen als je denkt over een ooglidcorrectie.

31/08/2023

Marianne, Den Helder

Ervaringen: Veelgestelde vragen
bottom of page