Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

8

Goed contact en prettige manier van werken

Sinds de ooglidcorrectie ben ik van de hoofdpijn in mijn voorhoofd af. Een dag werken gaat nu zonder hoofdpijn en daar ben ik erg blij mee. Het contact met Rene en zijn team was erg prettig en ontspannen. Fijne sfeer in de praktijk en de tijdens de operatie hebben we gezellig gekletst. Het resultaat is super. Top. Een verbeterpuntje is dat ik meer uitgebreide informatie (digitaal of op papier) had willen hebben over wat er zou kunnen gebeuren na de operatie en wat je dan kunt doen. Van tevoren denk je hier wel over na en je vragen kan je zeker stellen. Maar eenmaal thuis op de bank met de symptomen had iets meer informatie na kunnen lezen prettig geweest.

Noot van het team: dank, we gaan de nazorg informatie naar aanleiding van je feedback wat uitbreiden!

11/05/2022

Meriam, Tuitjenhorn

10

Super blij mee!

Ik heb lang getwijfeld of ik een ooglidcorrectie zou laten doen en ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik het niet eerder heb gedaan. Zo veel complimenten van mijn omgeving! Ingreep was, op de prikjes na die je echt wel voelt, prima te doen en de arts en assistente waren heel vriendelijk en stelden me op mijn gemak. Littekens trekken nog wat, nu 6 weken na de ingreep, maar het ziet er allemaal heel mooi uit. Heel blij dat ik de stap genomen heb.

07/05/2022

Debbie, Julianadorp

6

Voor mij geen prettige ervaring

Fijne arts die je op je gemak stelt. Ik heb alleen veel pijn gehad tijdens de ingreep wat niet hoort. Na 2 maanden nog lelijke ooghoeken en een lelijk litteken boven mijn rechteroog waarvan ik hoop dat dat nog goedkomt. Verder ziet het er wel mooi uit.

06/05/2022

Alexandra, Julianadorp

9

Zicht verminderde

Tegen de avond werd mijn zicht slechter. Mijn ogen vielen als het ware dicht. Heel vermoeide ogen.

04/05/2022

Daan, Den Helder

9

Uitstekend

Prettige intake, ontspannen sfeer tijdens de ingreep. Kundig! Mooi resultaat.

03/05/2022

Sandra Langelaan, Breezand

10

Het is precies gegaan zo als het is uitgelegd

De correctie is precies zoals het is uit gelegd. De verdoving injectie was het meest pijnlijk, daarna geen pijn meer. Er was een gemoedelijke sfeer onder de behandeling. Af en toe werd gevraagd of alles goed ging. Ik ging na de behandeling gerust naar huis. Nogmaals dank voor het mooie resultaat.

03/05/2022

Karin van Muiswinkel, Julianadorp

8

Prima

Toegankelijke manier van werken. Wordt ook duidelijk aangegeven dat de definitieve blik na 3 maanden is.

02/05/2022

Johan, 't Zand

10

Zeer kundig

Ik ben zeer tevreden over DR van der berg en zijn assistente , je word goed voorgelicht en en wordt stap voor stap verteld wat ze gaan doen zodat je je op je gemak voelt.

02/05/2022

Wendy, Den Helder

8

Prima

Na lang denken en niet durven, toch voor een intake gegaan. Nadat Rene alles heel goed en rustig had uitgelegd was mijn twijfel eindelijk verdwenen. De ingreep was echt een eitje, geen pijn. De verdovingsprikken waren ook te doen! Het herstel heb ik wat onderschat. Ook al was ik na een week alweer volop aan t werk, die eerste 3 dagen vond ik niet leuk! Traanogen en lastig slapen...Maar goed, lekker legaal 3 dagen niksen en podcasts luisteren was dan weer wel fijn. Ik had me niet goed voorbereid op 'na de ingreep' misschien dat het daarom wat tegen viel. Nu mega blij met het resultaat! Nog wat donkere verkleuring maar dat is nog het enige. De littekens zijn echt heel dun en niet te zien.

02/05/2022

Leanne, Anna Paulowna

10

Ik heb het als heel ontspannen ervaren

Fijn om bij het in een bekende omgeving te laten gebeuren. Een ontspannen sfeer maakt het minder spannend. Ook de naweeën heb ik als positief ervaren. Het voelt allemaal goed.

05/04/2022

Marian Lutterman, Den Helder

10

Uitstekend gedaan

Goede voorlichting, correcte behandeling, goede nazorg.

04/04/2022

Wil, Den Helder

10

Geweldig!

Voor mensen die nog twijfelen, gewoon doen! Het is een ingreep van niks, je ligt ontspannen in de behandelstoel en wordt geholpen door twee leuke, gezellige mensen. Voordat je het weet is het klaar. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb en zou het zo weer doen als het zou moeten.

30/03/2022

Miranda, Den Helder

9

Zeer positief

Vakkundig en goed behandeld, wel een beetje last gehad van linkeroog dat door een stukje wat niet gehecht kon worden geplakt was met een pleistertje. Voor de rest een prima resultaat.

15/03/2022

Jan, Breezand

10

Jongere uitstraling en geen vermoeide ogen

Geen pijnlijke operatie. De verdoving injecteren doet wel pijn. Nagenoeg geen napijn van de operatie. Verkleuring boven de ogen blijf je wel lang zien! Bij een vriendin duurde het een half jaar.

05/03/2022

Marijke, Den Helder

9

Had het eerder moeten doen!

Ik ben heel blij dat ik het heb laten doen. De verdovingsprikjes vielen wat tegen, maar daarna niets meer gevoeld. Ik werd op mijn gemak gesteld, er werd goed uitleg gegeven over hetgeen er gebeurde. Een week wat verkleuringen onder de ogen, maar dat hoort erbij. Heb weer een open blik en krijg hele goede reacties.

23/02/2022

Gaby, Julianadorp