Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van clienten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Ooglidcorrectie Den Helder was eerder aangesloten bij een andere organisatie. Onder die naam hebben we vele reviews verzameld met een gemiddelde waardering van 9,3. Vanaf maart 2020 verzamelen we onafhankelijke reviews onder de nieuwe naam Ooglidcorrectie Den Helder. De reviews hieronder vanaf 24 maart 2020 zijn op die manier verkregen. De waardering en het aantal beoordelingen hiernaast hebben betrekking op de reviews vanaf die datum.

8

Zeer tevreden over het verloop en het resultaat

Duidelijk voortraject waarin al je vragen worden beantwoord. Dag van behandeling wel wat gespannen, maar je wordt goed opgevangen voor en tijdens de behandeling. Achteraf is het natuurlijk een ingreep van niks. Ik ben zeer tevreden over het resultaat tot nu toe na 5 weken. Het geneest zeer snel, dit had ik niet verwacht.

25/06/2020

Patrick, Waarland

9

Goede behandeling

Je werd goed op je gemak gesteld.

22/06/2020

Marijke, Den Helder

10

Super

Ik heb het ervaren als een uitstekende ingreep voor mij fijne sfeer,uitleg goed en resultaat geweldig

20/06/2020

Sabine, Den Helder

10

Ik voelde me erg op mijn gemak, zeer kundig, ik ben zo blij met het resultaat!!

Eigenlijk vanaf de intake voelde het zeer prettig. Voorlichtings gesprek duidelijk. De ingreep viel me echt mee, dr vd Berg stelde me op mijn gemak, en eigenlijk geen pijn gehad. Ik ben zo blij met het resultaat!!

18/06/2020

Chantal, Den Helder

8

Goeie intake en relaxte behandeling

De intake gaf een goed gevoel en de behandeling werd zeer ontspannen ervaren, mede dankzij de amicale verstandhouding tussen arts, assistente en patiënt.

18/06/2020

Dolf, Julianadorp

10

Op advies van de dermatoloog tegen allergische reactie rondom de ogen

Het was een prettig ontvangst en een ontspannen team. Met name de menselijke sfeer, de dokter is ook maar een gewoon mens die in een bandje speelt en een leven heeft naast zijn beroep. Ik ben altijd heel alert op gedrag van de dokter naar zijn assistente en dat was gewoon gelijkwaardig. De ingreep viel mij wel wat tegen omdat de verdoving niet helemaal ingewerkt was.

22/04/2020

Elly C. Mooij, Den Helder

10

Heel tevreden, prachtig resultaat

Blij dat ik de stap heb gezet. Ik voelde me erg op mijn gemak en vertrouwde volledig op Dr v/d Berg en zijn assistente. De ingreep zelf was niet geheel pijnloos ,maar goed te doen. Het resultaat is prachtig. Ik zou het mensen die het overwegen meteen aanraden. (Hoewel het Corona virus nu even roet in het eten gooit) Bedankt voor de goede zorgen.

22/04/2020

Christie, Petten

8

Goede voorlichting, ontspannen sfeer en geslaagd resultaat

Prettige ontspannen sfeer tijdens de behandeling,heb wel lang blauwe en op gezette oogleden gehad. Resultaat is naar tevredenheid, helaas heb ik nog wel rood/bruine verkleuring boven de oogleden na bijna 3 maanden. dat camoufleer ik met wat poeder. Linker ooghoek voelt wat strak maar met wat crême gaat het goed. Al met al zeer tevreden!!

03/04/2020

Janny, Den Helder

10

Super!

Ik ben eind januari behandeld door dr van den Berg en zijn lieve assistente. Goede voorlichting en fijne ongedwongen sfeer tijdens de behandeling. Geweldig resultaat. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Top!

24/03/2020

Géke, Bergen

10

Heel positief!

De behandelend arts was heel positief en gedreven om het vooral goed te doen. Dat heeft heel aanstekelijk gewerkt. En wat ook niet onbelangrijk is de arts heeft goed werk afgeleverd.

10/03/2020

Ingrid L. van der Schee-Rottmann, Julianadorp

 

©2020 Ooglidcorrectie Den Helder