Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

10

Heel goed geholpen

Fijn kontakt, goede uitleg, vriendelijk, en gewoon dicht bij huis.

10/06/2021

Annemieke, Den Helder

9

Ik ben er heel blij mee

Ik heb goede uitleg gekregen. De behandeling was goed, en werd gedaan in een gemoedelijke sfeer. Er werd verteld wat er gedaan werd. Je mocht altijd contact opnemen mocht er wat zijn (maar was niet nodig).

25/05/2021

Saskia, Julianadorp

9

Had het veel eerder moeten doen!

Prima intake waarbij vragen eerlijk en duidelijk zijn beantwoord. Bij ingreep zelf werd ik goed op mijn gemak gesteld en werd er gezellig gepraat. Herstel vond ik wel pittig maar uiteindelijk gaat het om het resultaat en daar ben ik nu na een maand al blij mee.

21/05/2021

Jolanda, Den Helder

10

Zo blij mee!

Al jaren wilde ik een ooglidcorrectie, maar de angst weerhield me er toch van. Totdat ik geattendeerd werd op Rene van den Berg. Ik besloot op intake gesprek te gaan. Wat een vriendelijke arts die je direct geruststeld en alles heel duidelijk uitlegde. Een week later was de behandeling al, en een paar dagen na de behandeling was ik al blij met het resultaat. Nu een paar weken verder ben ik super tevreden, en had ik dit veel eerder moeten doen. De behandeling, op de verdoving na, is volledig pijnloos en zelfs nadat de verdoving is uitgewerkt totaal geen pijn gehad. Overweeg je een ooglidcorrectie zou ik deze praktijk zeker aanraden!

20/05/2021

Bianca, Julianadorp

8

Prima

Goeie behandeling en goeie uitleg.

20/05/2021

Sjaak, Tuitjenhorn

8

Alles prima en naar volle tevredenheid verlopen

Van intake tot na, een dikke pluim.

20/05/2021

Yvonne, Den Helder

9

Geen vermoeide ogen meer maar een open blik voor mij

Het intake gesprek was helder en een afspraak snel gemaakt. Een beetje zenuwachtig voor de operatie maar voor je het weet lig je gezellig te kletsen. Te snel alles weer gedaan en te weinig gekoeld dus behoorlijk blauw en dat bleef wel hangen maar ach dat doet geen zeer. Nu we een aantal weken verder zijn ben ik blij met het resultaat. Een open blik met verrassend lange wimpers. Althans voor mijn gevoel. Ik ben er blij mee.

14/05/2021

Nathalie, Julianadorp

10

Ruim zicht

Na een prettig gesprek met duidelijke uitleg de afspraak gemaakt. De ingreep viel ontzettend mee en we hebben nog gelachen ook. Het verwijderen van de hechtingen was in mijn geval een "eitje" Het belangrijkste is het zicht en het licht wat ik nu heb, echt een vooruitgang.

06/05/2021

Willem Burggraaff, Den Helder

9

Uitstekend

Goede voorlichting tijdens de intake die geheel vrijblijvend is. Ik zag erg tegen de verdoving op maar ik werd op een prettige manier gerustgesteld. De ingreep zelf werd in een ontspannen sfeer gedaan en viel achteraf heel erg mee. Geen napijn gehad. Wees erop voorbereid dat je bont en blauw wordt maar dat trekt snel weer weg. Goed koelen!! Ik moest erg wennen aan het feit dat ik veel vaker een zonnenbril nodig heb: je krijgt gewoon veel licht binnen. En inderdaad die open blik, niet boos meer. Heel blij dat ik het gedaan heb.

05/05/2021

Ellen, Julianadorp

10

Volledig tevreden, over alles

Ongeveer zes weken na de operatie kan ik al zeggen dat ik zeer tevreden ben over het resultaat. Het voortraject is duidelijk uitgelegd, de operatie verliep zoals geschetst. Het veelvuldig koelen na de operatie is essentieel voor spoedig herstel, evenals jezelf niet te zwaar belasten, gedurende een week na de operatie. De nazorg is inbegrepen, perfect. Voor mij is deze niet noodzakelijk maar toch laat ik over zo’n zes weken graag het definitieve resultaat zien als bevestiging van de uitstekend geslaagde operatie.

25/04/2021

Bianca, Julianadorp

10

Zéér tevreden over de behandeling en het resultaat

Na een prettig en duidelijk intake-gesprek besloot ik de ingreep uit te laten voeren. Dit is ook helemaal goed verlopen en met het resultaat ben ik super blij! Zeer aan te bevelen!

16/04/2021

Mattie, Den Helder

9

Geweldig gedaan was zeer ontspannen allemaal

Het is nu 5 weken terug er moest best veel weg rechteroog nog iets dik maar alle vertrouwen erin dat het goed komt . Dokter van de Berg H.Dank

12/04/2021

M.J.F. de Vries, Heerhugowaard

6

Spannend

Bij mijn ingreep was er een arts in opleiding bij, dit was voor mij geen fijne ervaring.

07/04/2021

Rosalien, Schagen

9

Het is niet m'n hobby maar prima resultaat!

Na mijn staaroperaties deze ooglidcorrectie toch wel nodig vond...eerder dorst ik dit niet. Je wordt op je gemak gesteld en de operatie is zo gepiept. Het helingproces vond ik uiteraard wat minder maar is goed te doen en ik ben blij met het resultaat

07/04/2021

Sylvia, Den Helder

10

Top

Ik zag er enorm tegen op .. meer de prikken denk ik . Maar alles is mij mee gevallen .je word goed op je gemak gesteld en er word stap voor stap verteld wat er gaat gebeuren .de week erna ging heel goed bijna geen blauwe ogen gehad alleen wat onder mijn ogen .al met al super blij met nu al het resultaat.

06/04/2021

Bronja Schot, Den Helder