Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

9

Duidelijke uitleg, goede behandeling en prima resultaat!

Duidelijke uitleg, goede behandeling en prima resultaat.

04/12/2022

Harm, Den Helder

9

Super blij mee

Vriendelijke kundige arts die alle stappen van de ingreep duidelijk uitlegt. Tijdens de ingreep zorgt hij samen met de assistente dat je op je gemak bent en door het samen kletsen is er afleiding. De injecties zijn vervelend verder ging het prima. Na de ingreep vond ik het wel heftig, geen pijn, wel erge zwelling en het was lang blauw onder mijn ogen. Maar ik wist dat dat erbij hoort en dat het herstel bij de een sneller gaat dan bij de ander. Inmiddels weken verder en ben ik super blij met het resultaat.

28/11/2022

Christine, Julianadorp

10

Heel goed

Om te beginnen zag ik er tegenop . na de intake met Rene was dat gauw over . de behandeling was , behalve even de prikjes , pijnloos . Blij dat het gebeurd is . had al lange tijd last van druk en droge ogen en zicht beperking . Het gaat goed en het voelt prima .

27/11/2022

Joke, Huisduinen

9

Prima geholpen

Dokter en assistent heel lief ,en goed geholpen .

23/11/2022

Trudy Bindinga, Den Helder

9

Stralende ogen

Vooropgesteld dat ik super tevreden ben met het resultaat, vond ik de ingreep behoorlijk tegenvallen. Veel pijnlijker en ingrijpender dan ik had verwacht, mede omdat ik bovengemiddeld gevoelig ben voor anasthesie, waar ik hartkloppingen door krijg. Ook het herstel vond ik heftiger dan verwacht. Maar het resultaat is nu wel dat mijn ogen niet meer voortdurend zwaar en moe voelen, ik van m'n gekke oogtrekjes af ben en natuurlijk.. stralende ogen. Zoals René zei: ik kan er weer 15 jaar tegenaan. En daar ben ik enorm blij mee.

23/11/2022

Josien, Castricum

9

Happy eyes

Prettige dokter en assistent. Alles wordt tijdens de ingreep verteld als je daar prijs op steld. Na het verwijderen van de hechtingen moest ik toch nog even terug en is alles keurig hersteld. Elke week mooiere ogen. Het is ff afzien maar dan heb je ook wat!

22/11/2022

Madelon van de Groep, Den Helder

10

Veel te lang gewacht

Omdat ik erg opzag tegen de ingreep, heb ik heel lang getwijfeld om een afspraak te maken. Maar toen men begon te vragen of ik moe was of me niet lekker voelde heb ik de knoop doorgehakt en een intakegesprek gedaan. De ingreep zelf valt reuze mee, alleen de verdovingsprikken zijn heel vervelend, maar verder geen pijn gehad. Mede doordat ik bloedverdunners gebruik zag ik er heel erg bont en blauw uit, maar na 14 dagen was dat afgezakt. Nu ben ik superblij dat het is gebeurd, ik heb weer een heldere blik en laat aan iedereen graag het resultaat zien.

22/11/2022

Ria, Den Helder

10

Spannend maar toch ontspannen

Best eng, zag er toch een beetje tegen op, dacht dat een uur niet te doen was, maar tijd ging snel mede door gezellig geklets tijdens de correctie. Pijnlijk vond ik het niet wel de eerste dagen super irritant, nadat na een week alle korstjes eraf waren werd het een stuk beter. Nu helemaal blij met resultaat.

14/11/2022

J.M. Schoorl, Barsingerhorn

10

Een goed verlopen proces

Het intake gesprek was snel gedaan na mijn eerste telefoongesprek. er werd tijd genomen en geluisterd naar mijn klacht omtrent het ooglid. keurig werd er aangegeven door de arts dat het overtollige lid wel meeviel. maar er werd geluisterd naar mijn klacht en ervaring, dus niet afgewimpeld met valt wel mee. kort na het gesprek ben ik geholpen door de arts en zijn assistent. de gehele behandeling was binnen 3 kwartier voorbij en is mij alles meegevallen. nu een aantal weken later is mijn hoofdpijn zeer vermindert en het gevoel van moeheid door mijn ogen voorbij. de huid is nog een beetje rood en trekt nog wat maar dat valt mee met hoe het gevoel was voor de behandeling. er is bij mij per oog 18mm verwijdert wat ook bij de arts toch wel meer was dan gedacht. ik ben blij dat ik het gedaan heb en hoe de hele situatie is verlopen. en ben ik gelukkig met het eind resultaat.

13/11/2022

Marc de Boer, Den Helder

10

Ging een wereld voor me open

Prima

02/11/2022

Dora, Den Helder

7

Heel goed

Zeer goed…als ik weer moest doen zal ik weer voor Dr van de Berg kiezen.

02/11/2022

Marianne Rutteman, Den Helder

10

Geweldig

Ik wilde al een lange tijd iets aan mijn ogen laten doen. Last van vermoeide ogen en soms hoofdpijn. Ik had een paar jaar geleden een eyeliner laten tatoeëren, deze zag ik alleen niet meer door mijn hangende oogleden. Nu zie ik ze eindelijk weer! De ingreep viel erg mee, geen pijn gehad. Heb wel veel last gehad van tranende en geïrriteerde ogen de eerste week. Behoorlijk blauw geweest ondanks de druppels arnica, deze trokken wel snel weer weg. Ben erg blij met het resultaat, had dit veel eerder moeten doen.

02/11/2022

Yvonne, Julianadorp

10

Erg snel en goed gegaan zoals ik gehoopt had

Het is nu een jaar geleden (ik heb door omstandigheden niet eerder kunnen reageren) na de ingreep en ik kan zeggen dat ik heel blij ben met het resultaat m'n oogleden zijn weer mooi strak, ik zou dit anderen zeker aanbevelen.

14/10/2022

Elles, Oosterend

8

Prima

Omdat ik vermoeide zware ogen had en me ook moe voelde, besloot ik voor een ooglidcorrectie te gaan. Intakegesprek en ingreep verliepen op een fijne en ontspannen wijze. Na de ingreep niet veel zwellingen. 's Avonds zwelde het linkeroog zodanig op (met ontsteking en bloeding) dat het oog bijna niet open kon. Dat was even schrikken. Gerustgesteld door dokter. De volgende dag werd de zwelling snel minder en na een week zag het er goed uit. Geen last gehad van pijn of blauwe plekken, alleen rood rond de ogen. Twee dagen nadat de hechtingen waren verwijderd opnieuw een behoorlijke zwelling van het linkeroog. Hoewel de donkerrode kleur van het linkerooglid wat langzamer verdween, zag het er na een week weer goed uit. Het rechteroog genas snel zonder problemen.

14/09/2022

ChH, Julianadorp

10

Zeer tevreden

Ik heb lang getwijfeld maar ben er uiteindelijk toch voor gegaan. Blij dat ik het heb laten doen. De intake was duidelijk. De behandeling is erg meegevallen, op de verdoving na, maar dat is bekend. De ingreep gebeurt in een ontspannen sfeer. René vertelt steeds wat hij gaat doen. Daarnaast is er ook tijd om even te praten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan René en zijn assistente zeker aanbevelen.

10/07/2022

Gea, Den Helder