top of page
Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

Ervaringen: Welkom

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

10

Helemaal top!

Ik ging voor informatie voor een ooglidcorrectie. Bij mij was dit wel nodig ivm klachten. Een week later lag ik op de operatietafel. Dat ging best snel!! Ik was alleen een beetje zenuwachtig voor de prikjes. Alles is me heel erg meegevallen. Weinig pijn gehad en het was helemaal niet blauw. Wel een beetje zwelling onder m'n ogen. Maar dat was ook snel weer over. Je wordt heel vriendelijk geholpen door dr vd Berg en assistente en ze vertellen alles wat ze gaan doen. Erg laagdrempelig en ik zou het iedereen aanbevelen als je denkt over een ooglidcorrectie.

31/08/2023

Marianne, Den Helder

10

Uitstekend

Zeer vriendelijke en vakkundige behandeling met een mooi resultaat.

17/08/2023

Martha, Middenmeer

8

Prettige ervaring

Alles is goed gegaan ook in de voorbereiding. De behandeling is goed verlopen en het herstel voorliep voorspoedig. Wel blijven mijn oogleden nog wel donker tot nu toe. Gaat dit nog over?

Opmerking van de arts: soms treedt er inderdaad wat verkleuring op van de oogleden. Deze verdwijnt uiteindelijk maar het kan tot een jaar duren.

17/08/2023

Egon, Julianadorp

8

Pijnlijk maar de moeite waard

Na de correctie zag het er direct al goed uit. Na een nachtje slapen iets minder maar het trok al snel wat bij. De eerste week vooral s'nachts behoorlijk onwennig. Na het verwijderen van de hechtingen snel beter bij één ooglid bleef een open wondje zichtbaar maar dit is vrij snel verholpen in de praktijk. Het resultaat mag er zijn. Ik ben tevreden met het resultaat vooral s'avonds beter zicht.

16/08/2023

Rob, Den Helder

6

De behandeling viel mij persoonlijk tegen maar resultaat van ogen stand ben ik blij mee

Ik was een beetje geschrokken over de behandeling omdat ik mensen had gesproken het is appeltje eitje en dat vond ik eigenlijk niet ,ik vond het best heftig. en heb ook best veel gevoeld, dat had ik niet verwacht. ben ook niet klein zeerig, normaal best een bikkel. gelukkig vond ik de dokter en zijn assistente super en relax, raakte niet in paniek. ook de genezing viel mij tegen, mijn ogen zaten dagen helemaal dicht, zag niks en nu 4 maanden verder zijn ze nog verkleurd,maar dat stoort mij niet. ook heb ik litteken weefsel allemaal witte bultjes die op gerste korels lijken,ik hoop dat dat nog weg trekt? ik had ook een gat die heel lang duurde voor dat hij dicht was dat zie je nu wel in de litteken. maar ik ben verder wel blij mijn ogen staan mooi open en vallen niet meer dicht dus minder snel moe..en mijn mac-up zit niet meer op mijn voorhoofd.

06/08/2023

Suzanne Hiemstra, Julianadorp

10

Alles perfect verlopen

Alles liep zoals gepland. Goede uitleg bij de intake. Geen complicaties gehad. Herstel liep voorspoedig. Erg blij met de ooglidcorrectie.

03/08/2023

Joop Heidinga, Drachten

10

Prachtig mooi resultaat

Heel blij dat ik de beslissing heb genomen om mijn ooglidcorrectie bij deze arts heb laten doen. Je wordt op je gemak gesteld door de arts en de assistente, zenuwen zijn gezond maar overbodig hier. Bij elke handeling verteld hij wat hij gaat doen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, heel mooi geworden!

03/08/2023

Annemieke, Den Helder

10

Super blij dat ik het heb laten doen

Ik ben super blij met het resultaat een bredere blik en geen hoofdpijn meer.

03/08/2023

Geert Smit, Den Helder

10

Blij met het resultaat

Ik had last van vermoeide ogen, vooral aan het eind van de dag.

03/08/2023

Jessica, Den Helder

10

Echt geweldig!!!!

Hele vriendelijke arts en assistent niks van gevoeld herstel ook goed verlopen ben er super blij mee.

03/08/2023

Jacqueline, Den Helder

10

Heel tevreden

Spijt dat ik het niet eerder had gedaan. De eerste dagen een paar blauwe oogjes, maar per dag zag je het verbeteren. Tijdens de ingreep gezellig gekletst. Mensen zeggen dat ik nu een bredere kijk heb. Ben er ook fantastisch blij mee. Zou het zeker aanraden als je nog twijfelt.

03/08/2023

Janny Vlot, Den Helder

10

Blij met het resultaat!

Goede uitleg, lieve assistente en met drie kwartier ben je klaar. Ik heb 2 weken vrij genomen, en toen kon ik me weer vertonen op het werk.

03/08/2023

Carla, Den Helder

10

Meevaller

Het enigste wat ik vervelend vind, zijn de verdovende injecties.

03/08/2023

Cornell, Den Helder

10

Prima ervaring! Als het weer nodig zou zijn, doe ik het zo weer!

Van het intakegesprek tot aan de hechtingen er uit halen, krijg je liefdevolle zorg van Rene en zijn assistente! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zowel bij de intake als bij de ingreep zelf. Rene, bedankt! Mijn klachten zijn over en ik krijg alleen maar complimenten! (Die zijn dus indirect voor jou!)

19/06/2023

Ingrid Draper-Michels, Julianadorp

10

De ooglidcorrectie op zichzelf vond ik wel spannend

De ooglidcorrectie heeft mij echt verlichting gebracht van mijn vermoeidheidsklachten. De intake maakt dat je met een gerust hart een keuze maakt. De uiteindelijke behandeling is zeer zorgvuldig. Je voelt dat je in vertrouwde handen bent.

19/06/2023

Alice, Den Helder

Ervaringen: Veelgestelde vragen
bottom of page