top of page
Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van cliënten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

Ervaringen: Welkom

Feedback vinden we belangrijk, zowel voor onszelf als voor diegenen die wat willen lezen over de ervaringen van anderen. Ongeveer 5 weken na de ingreep sturen we de behandelde cliënt een review verzoek via het onafhankelijke reviewplatform Klanten Vertellen. Hieronder staan deze reviews weergegeven.

10

Professioneel, nauwkeurig en laagdrempelig

Er werd op een prettige manier gecommuniceerd waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. De ingreep zelf is vakkundig gedaan en na 3 weken was het al grotendeels genezen. Ik ben tevreden met het resultaat.

22/03/2023

Dora, Julianadorp

10

Super tevreden over behandeling en resultaat!

Al enige jaren last van drukgevoel, gevoel van vermoeide ogen en de wens om ooglidcorrectie te laten doen. Tja waar ga je dan heen, want het is wel je aangezicht, wat als het niet naar tevredenheid is? Gelukkig kreeg ik een tip over Ooglidcorrectie Den Helder. En het klopte, ontspannen sfeer, vakkundig, goede en fijne nazorg. Uiteraard heb ik de mond tot mond reclame doorgezet. En de eerste heeft zich al gemeld bij René. Twijfel niet langer gewoon doen!

05/03/2023

Astrid, Schagen

9

Duidelijke uitleg, en blij met resultaat

Tijdens de intake een goede uitleg van wat er gedaan gaat worden. Zo ook bij de ingreep wordt er duidelijk verteld wat zij gaan doen. Samen met de arts en de assistente zelfs een leuk gesprek kunnen voeren, wat voor afleiding zorgt. De ingreep zelf viel mij reuze mee, nadien wel aardig blauw en opgezwollen geweest. Het is nu ruim 6 weken geleden en ben zeer tevreden met het resultaat.

03/03/2023

Marchel, Huisduinen

9

Ik zou het zo weer doen

Menselijk en kundig. Goede uitleg met een mooi eindresultaat. Een bijna pijnloze behandeling. Ik ben zeer tevreden.

26/02/2023

Monique Meeuwissen, Julianadorp

10

Geweldig!!!

Totaal geen pijn met tot nu toe een mooi resultaat. Na n half jaar zal het nog mooier zijn. Vriendelijke arts en ook zijn assistente. Goede uitleg en nemen alle tijd. Geweldig!!

21/02/2023

Maria, Anna Paulowna

9

Snelle uitvoering met een duidelijke en uitgebreide begeleiding

Prettige persoonlijke benadering en een goede nazorg.

19/02/2023

Frank, Den Helder

9

Fijne sfeer en een prima resultaat

Ik ben nog vrij jong (35) om deze ingreep te laten doen (heb ik begrepen) maar ik ben blij dat ze me konden helpen. Ik heb geen klachten meer van vermoeide ogen. De ingreep verliep prima en pijnloos. Er werd tijdens de ingreep duidelijk verteld wat er ging gebeuren. De littekens zijn nog een klein beetje zichtbaar ( voor mezelf dan, voor de buitenwereld valt het niet op) Al met al een goede keuze om hier mijn oogleden te laten corrigeren!

08/02/2023

Janneke, Breezand

10

Zeer tevreden

Zeer snel geholpen, fijne sfeer tijdens de ingreep en een geweldig resultaat!

05/02/2023

Monique, Den Helder

9

Zeer goed

Na een week waren mijn ogen al zo mooi, inmiddels ben ik minder vermoeid en heb een mooi en uitgeruste uitstraling.

16/01/2023

Dirkje, Den Helder

10

Een pijnloze stressvrije ingreep

Mijn klachten waren een verminderd blikveld en een vermoeide uitstraling. De ingreep ging snel en in een ontspannen sfeer. Vond het prettig dat steeds verteld werd wat er ging gebeuren. Heb geen napijn gehad. Met dank voor de geslaagde behandeling, Liesbeth van der Wal.

15/01/2023

Liesbeth, Den Helder

9

Had ik veel eerder moeten doen

Lang geaarzeld om het te laten doen. Achteraf had ik het eerder moeten doen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de behandeling en het verwijderen van de hechtingen alleen maar complimenten. Geheel ontspannen de operatie ingegaan door het geweldige intakegesprek. Resultaat verbluffend, beter dan verwacht. Super team.

14/01/2023

Johan, Den Helder

10

Wakker

De behandeling was op voorhand best spannend uiteraard. Maar het enige dat een beetje onprettig was, is het verdoven. Verder pijnloos verlopen. Na de behandeling kreeg ik mijn ogen niet goed dicht. Maar dat was eigenlijk best logisch aangezien je oogleden een beetje opgezet zijn natuurlijk. Ik ben 2 maanden verder ben niet meer zo moe als dat ik voorheen was. Mijn oogleden zijn nog wat verkleurd, maar ook dat trekt na verloop van tijd wel weer weg.

31/12/2022

Arjen, Den Helder

8

Vakkundig en liefdevol

Mijn ervaring was goed. Werd lief gerust gesteld omdat het altijd spannend is. Alles werd verteld wat er goed en fout gaat. Fout, bedoeld ik als je reactie krijgt tijdens de behandeling wat er gebeurt en wat er aan gedaan wordt. Heel kalm, heel rustgevend. Natuurlijk is het genezen ervan aan je zelf. Dat viel mij mee, geen pijn en pijnstillers hoeven gebruiken. Prachtige kleuren krijg je toch wel maar Alles is wel getrokken en het voelt goed.. Zou ik het nog een keer doen? NEE.. !

25/12/2022

Ria, Den Helder

10

Heel blij mee

Fijne arts, de verdoving doet ff zeer...daarna niks meer gevoeld. Herstelde sneller dan ik verwachtte. Blij met t resultaat!

24/12/2022

Heleen, Den Helder

10

Zo blij mee !!!!

Vond het best eng…. Wilde dit al jaren. Maar toch gegaan, en het viel echt mee!!!!! Het is echt zo mooi geworden…. En begeleiding was super !!! Zulke aardige mensen, stelde je op je gemak. Petje af…….

23/12/2022

Diny, Den Helder

Ervaringen: Veelgestelde vragen
bottom of page