Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van clienten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Ooglidcorrectie Den Helder was eerder aangesloten bij een andere organisatie. Onder die naam hebben we vele reviews verzameld met een gemiddelde waardering van 9,3. Vanaf maart 2020 verzamelen we onafhankelijke reviews onder de nieuwe naam Ooglidcorrectie Den Helder. De reviews hieronder vanaf 24 maart 2020 zijn op die manier verkregen. De waardering en het aantal beoordelingen hiernaast hebben betrekking op de reviews vanaf die datum.

10

Blij dat ik de stap heb gedaan

De afspraak voor informatie en later de behandelingsafspraak was snel gemaakt. Ik kreeg voldoende info en kon me altijd bedenken of evt.uitstel Dit stelde mij gerust. Het is nu 6 weken geleden, het herstel gaat voorspoedig en ik hoop rond kerst met een frisse blik de wereld in te kijken!

12/11/2020

Nel Mors, Schoorl

10

Mooi gedaan, goed geholpen

Op de dag zelf werd ik gerust gesteld en heel lief behandeld. De ingreep was heel spannend vond ik, maar was zo voorbij. Naderhand goede ondersteuning ontvangen. Nu (na 5 weken) al heel tevreden over het resultaat. Ik ben er heel erg blij mee.

08/11/2020

Chantalle, Julianadorp

10

Prima en pijnloos behandeld

Ik ben blij met het resultaat. Vind het alleen jammer dat het niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Het is toch heel vervelend om tegen je ooglid aan te kijken.

30/10/2020

Elly Rietkerk, Den Helder

10

Zou het zo weer over doen!

Met een gezonde spanning ging ik een aantal weken geleden naar dokter van de Berg. Daar onderging ik naar 100% tevredenheid mijn ooglidcorrectie. Ik ben super blij met het resultaat. Dokter van de Berg stelt je gerust, legt alles heel goed uit, leuke spontane assistente die gezellig met je kletst tijdens de behandeling. Muziekje aan.... Ontspannen sfeer. Heb geen napijn gehad. Ja ik zou het zo weer over doen en het iedereen aanraden.

28/10/2020

Anita Tammes, Julianadorp

8

Achteraf een eye-opener!

Mijn intake gesprek, op afstand, voelde het meteen goed. Tijdens de behandeling werd alles uitgelegd en was er een ontspannen sfeer.

13/10/2020

Diana, Den Helder

8

Goede keuze!

Na een tijd getwijfeld te hebben, toch de stap gezet. Snelle behandeling in ontspannen sfeer. Genezing is snel gegaan. Jaren eerder moeten doen!

08/10/2020

Natasja, Den Helder

9

Zeer professioneel

Ik ben persoonlijk bang voor prikken, dus dat was een dingetje voor mij. Achteraf is het meegevallen en ik heb verder niets gevoeld. Het resultaat is prima, heb nog wel 2 bultjes waar de hechtdraad uit kwam , maar dat wordt met de week minder. Ben heel tevreden.

08/10/2020

Linda Bena Brandini, Den Helder

10

Top - resultaat van een TOP - arts en assistente

Voor de ooglidcorrectie had ik het gevoel veel moeite te moeten doen om mijn ogen open te houden, hetgeen erg vermoeiend is een hele dag. Verminderd zicht en knijpen met de ogen vooral bij de televisie 's avonds resulteerde in vervroegd gaan slapen.

25/09/2020

Hans, Amersfoort

10

Geweldig

Ik heb een goede intake gehad waarin mij alles duidelijk is uitgelegd. Ik heb na de intake meteen de afspraak gemaakt om de correctie uit te laten voeren. Tijdens de ingreep werd verteld wat de arts precies ging doen, wat ik als heel prettig heb ervaren. De genezing ging super snel. Tis echt prachtig geworden.

06/08/2020

Marja, Den Helder

10

Snelle behandeling met super resultaat

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Behandeling was in een ontspannen sfeer. Resultaat super.

06/08/2020

Jessica, Den Helder

 

©2020 Ooglidcorrectie Den Helder