top of page

ONS TEAM

DR RENE VAN DEN BERG

Huisarts / cosmetisch huisarts

Dr René van den Berg is huisarts en praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Texelstroom in Den Helder. Hij is tevens huisartsopleider aan de VU in Amsterdam en zit in de toelatingscommissie voor de huisartsopleiding.  Daarnaast is hij bestuurslid van de in 2020 opgerichte Nederlandse Vereniging Cosmetische Huisartsen (NVCH).

 

Hij studeerde geneeskunde aan University College London en studeerde af in 1998. In 2005 behaalde hij zijn huisartsendiploma aan de VU in Amsterdam. Vanaf die tijd verrichtte hij al bijna dagelijks kleine chirurgische ingrepen zoals moedervlekken, vetbulten en talgkliercystes verwijderen.

 

In 2015 besloot hij zich te bekwamen in het verrichten van ooglidcorrecties. Intussen heeft hij, geassisteerd door zijn vaste team, al honderden ooglidcorrecties uitgevoerd.

(BIG registratie nummer 19059502001)

ANITA WIJNKER

Assistente ooglidcorrecties

Anita is vanaf het prille begin van de ooglidcorrecties betrokken geweest en heeft ook samen met dr van den Berg de training gevolgd. Naast het assisteren bij ooglidcorrecties is ze ook triagiste / doktersassistente bij de centrale huisartsenpost in Den Helder.

ELLES VAN HOORN

Assistente ooglidcorrecties

Elles is sinds 2017 een vaste kracht in ons team. Naast haar werk als assistente bij de ooglidcorrecties werkt ze ook op de polikliniek orthopedie in het ziekenhuis in Den Helder.

bottom of page